Refreshment

5 redenen waarom water onmisbaar is op de werkvloer.

gezondheid op het werk

Water drinken houdt je fit en gezond. Bovendien is water ook onmisbaar voor het menselijk lichaam. Het heeft een hydraterende functie, daarenboven is water van essentieel belang voor de werking van onze organen . Water is werkelijk het manusje van alles en daarom onmisbaar op de werkvloer! 

Hoofdpijn? 

Wanneer je regelmatig last hebt van hoofdpijn, grijp dan niet naar een pijnstiller maar drink water. Gekweld door hoofdpijn? Begeef je voortaan naar de drankautomaat. Vaak is uitdroging de voornaamste reden voor hoofdpijn. Wanneer je voldoende drinkt, verklein je de kans op hoofdpijn. 

IJver voor een kantoorstress-vrij leven! 

Voedingsspecialisten geven aan gemiddeld 1,5 liter vocht per dag op te nemen. Vooral in tijden van stress is het aan te raden deze aanbevolen hoeveelheid water op te nemen. Water is de voornaamste transporteur van voedingstoffen naar cellen en van afvalstoffen naar de uitscheidingsorganen. Om de afvalstoffen veroorzaakt door stress in een sneltempo te verdrijven, is het van groot belang voldoende water te drinken. Bovendien is water leverancier van onder meer van magnesium, calcium en kalium. Deze mineralen zijn echter onmisbaar in tijden van stress. Kortom, ijver je naar een stressvrij leven? Drink voldoende water. 

Het voedt je huid

Voldoende water drinken ligt aan de basis van een stralende en mooie huid. Zo elimineert water de gifstoffen uit je lichaam op en houdt het je huid gezond. Zeg vaarwel tegen donkere kringen onder jouw ogen en zorg ervoor dat jouw gezicht elastischer aanvoelt door simpelweg enkele liters water toe te voegen aan jouw dagelijkse routine.

Bevordert de spijsvertering

Water is een 100% natuurlijke dorstlesser. Zorg ervoor dat je dagelijks de aanbevolen hoeveelheid van 1,5 à 2 liter water drinkt. Voldoende water drinken houdt de darminhoud soepel, spoelt en brengt jouw darmen tot rust. Zo heeft een flesje water op een nuchtere maag een positieve invloed op jouw spijsvertering.

Rug - en gewrichtsklachten? 

Heb je wel eens rug- en gewrichtsklachten, drink dan voldoende water. Onderzoek toont aan dat bij tachtig procent van de deelnemers rug- en gewrichtsklachten verminderen wanneer zij voldoende water per dag drinken. 

Herken jij jezelf of iemand van je collega’s in een van bovenstaande situaties? Coca-Cola Enterprises helpt u graag! Ontdek al onze diensten en een uitgebreid assortiment via http://hydrationatwork.be/nl/services

Terug naar overzicht

Wat vind je als werkgever belangrijk op de werkvloer?

Vul je gegevens in

We respecteren je privacy
en zullen je informatie niet delen.

Ontdek

De voordelen van onze Full Service

Krijg een melding wanneer we interessante aanbiedingen hebben.

We zenden onze abonnees het laatste nieuws, geen spam!